Het DNA van EGS TMElectric

Overweeg je elektriciteitswerken of wil je je huis of bedrijfspand slimmer maken met domotica? Bij EGS TMElectric bieden we totaaloplossingen voor zowel particulieren als bedrijven.

We nemen elk project van begin tot eind op ons en zorgen daardoor voor een volledige afwerking.

Daarnaast automatiseren we jouw huis of bedrijfspand op verschillende manieren, zoals: het regelen van verlichting, verwarming, beveiliging en meer. Bij EGS TMElectric brengen we domotica helder in beeld, zodat jij er optimaal van profiteert.

Of het gaat om nieuwbouw, renovatie of een industrieel project, bij EGS TMElectric ben je er zeker van dat je met ervaren elektriciens en installateurs in zee gaat.

Over ons

Onze waarden

Kwaliteit

Persoonlijk contact

Flexibiliteit

1. Kwaliteit

Enkel het beste voor jou

  • Bij EGS TMElectric ben je er zeker van dat je zowel met ervaren elektriciens en installateurs als met de beste merken in zee gaat. Als trotse Loxone Silver partner hechten we veel waarde aan diepgaande kennis in één product, om jou de beste prijs-kwaliteit te bieden.

2. Persoonlijk contact

Op maat van de klant

  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak en advies op maat van de klant. Daarom bespreken we je al jouw plannen voor elektriciteitswerken en domotica graag samen, zodat wij de beste oplossingen kunnen voorstellen naar jouw noden.

    Als klant sta je bij EGS TMElectric voorop.

3. Flexibiliteit

Snel en efficiënt

  • Flexibiliteit betekent bij EGS TMElectric dat we jouw offerteaanvraag snel en efficiënt afhandelen.
  • Of je nu een nieuw huis bouwt, renoveert of een industrieel project hebt, we passen onze oplossingen aan jouw unieke behoeften aan. Ook na de afronding van het project staan we voor jou klaar.

Op zoek naar andere duur­zame op­los­sing­en binnen de EGS Group?

Ontdek de services van onze collega’s, voor bedrijven (of particulieren) waaronder airconditioning, warmtepompen en elektriciteitswerken!

Zonne­panel­en, thuis­batterij­en en laad­pal­en voor parti­cul­ieren

Zonne­panelen, batterij­opslag en laad­palen voor bedrijven

Airco's en warmte­pompen voor particulieren en bedrijven